• Image

Kunstmarkt 25 mei 2019 Hattem

Tijdens Kunstmarkt Hattem op zaterdag 25 mei voorziet Rond Uit Hattem de fraaie historische binnenstad van Hattem wederom van allerlei vormen van kunst.

Dit buitenevenement trekt al vele jaren kunstenaars uit het hele land. En ook dit jaar zullen weer vele kunstenaars hun werk demonstreren, presenteren en te koop aanbieden op het prachtige plein rondom de Grote Kerk.

U kunt een selectie van mijn fotowerk bekijken op de kunstmarkt te Hattem. In het afgelopen jaar heb ik nieuwe “erfenissen uit het verleden” gefotografeerd om nooit meer te vergeten. Het resultaat van de zoektocht en de bewerking van de foto’s zijn imposant en zeer aantrekkelijk voor kunstliefhebbers. Tragische schoonheid, zo zou ik het willen omschrijven.

 

Deel deze foto rapportage op:

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *