• Image
  • Image

Chiesa all’ospedale (IT)

Dit is een kerkje hoog op een berg en te bereiken via een lange slingerweg. Het is verbonden aan een oud ziekenhuis. Alleen lopend te bereiken en dat bij 30 graden dus dat was afzien. Onze laatste locatie aan het eind van de dag en tevens einde Italië toer.

Bij aankomst alles achter een hoog hek waar geen doorkomen aan was. Maaaaar soms moet je geluk hebben want het gebouw aangrenzend aan het hek had een raam wat op een kier stond. De rest laat zich raden…… Binnen in de kerk was het waw….. Een laag stof wat al jaren geen kerkganger meer had gezien. Onze fotoapparatuur dus uit de tas en aan het werk voor dat de zon te laag staat en we te weinig licht hebben.

Deel deze foto rapportage op:

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *